Loading...

Onze Visie / Missie

Onze visie

Raveco werkt dagelijks hard om een vooraanstaand Werkplekbeveiligingsbedrijf te zijn. In onze dienstverlening staat veiligheid voorop. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen en oplossingsgericht te denken en te werken. Bij ons krijgt de klant altijd een veilige oplossing!

Veiligheid op één

Onze dienstverlening is gericht op het creëren van een veilige werkplek. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering staat veiligheid voorop. We zoeken in samenspraak met de klant naar een zo hoog mogelijk niveau van veiligheid.

Aanpakken in veiligheid

We zijn echte aanpakkers in veiligheidsvraagstukken. We geven klanten altijd een passende oplossing en gaan vlot aan de slag met een binnengekomen project. We nemen initiatief, gaan oplossingsgericht te werk en zijn een echte toegevoegde waarde voor de klant.

Toegevoegde waarde

We willen een toegevoegde waarde zijn door een duurzame veiligheidspartner te zijn voor onze klanten. We zijn flexibel in onze dienstverlening. We zetten net die extra stap door gevraagd en ongevraagd advies te geven om tot een zo goed mogelijke dienstverlening te komen.

Toekomst

We houden nieuwe ontwikkelingen in het veiligheidsdomein scherp in de gaten en springen in op nieuwe kansen in de markt.

Onze missie - #SPIRIT

Samen

Een goede samenwerking tussen collega’s is essentieel om een goede dienst te kunnen leveren. Afstemming tussen de werkvoorbereiding en de uitvoering is van groot belang. We durven elkaar aan te spreken op onveilig handelen. We zijn hierin transparant en zorgen voor heldere communicatie.

Professionaliteit

Onze werknemers zijn professionals die hun vak verstaan en zorgen voor een uitstekende dienstverlening. Medewerkers krijgen volop mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen tot een professional. Goede vakinhoudelijke begeleiding en het volgen van cursussen staan hierbij centraal.

Initiatief

We zijn proactief ingesteld en spreken zowel klanten als collega’s erop aan wanneer er een onveilige situatie ontstaat.

Resultaatgericht

Het doel van Raveco is om veilige werkplekken te creëren. Dit doen wij door elke dag onze organisatie te verbeteren en onze medewerkers te professionaliseren. We denken in oplossingen. Het resultaat van onze dienstverlening is een duurzame relatie zijn met de klant.

Interesse

Wij zijn geïnteresseerd in het werk dat de klant uitvoert. Door betrokken te zijn, en elkaar te begrijpen, kunnen we samen veiliger werken.

Transparant

We zijn helder en eerlijk naar onze klanten en collega’s, dit maakt ons een betrouwbare partner.